Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szájsebészet után bedagadt a...

Szájsebészet után bedagadt a szám. Nagy baj?

Figyelt kérdés

Szerdán voltam szájsebésznél, kiszedték a betört gyökeret.

Cisztát találtak erre írtak föl antibiotikumot. Meg gócos is volt, nem tudom ugyan az e. de mindegy.

Másnap megdagadt a helye, és kívülről látszik is.

Olyan mintha még mindig zsibbadt állapotban lenne az a része az arcomnak. mikor nyitom ki a szám pl. evésnél. egy bizonyos pontnál feszül, talán egy ideg, és az ajkamban, meg az elülső fogamnál érzek nyomást/nyilalló érzést.

Jövő héten megyek varrat szedésre, de mondta hogyha valami gond lesz mennyek be. ez mennyire nagy baj, vagy mire utal ez?

2018. febr. 9. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy maradt bent még fogdarab. Én mielőbb visszamennék megmutatni.
2018. febr. 9. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem 2x műtöttek es mindkettõször hatalmasra dagadt a szám. Ha nem maradt benned darabka, akkor semmi gond. Ha 3-4 nap múlva nem múlik el, menj el röntgenre.
2018. febr. 9. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:
És a zsibbadás szerintetek miért van?
2018. febr. 10. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Három napja voltál szájsebészeten, legkésőbb hétfőn visszamennék, ha addig nem múlik el ez az állapot. Inkább feleslegesen, mintsem valami legyen és otthon szenvedsz vele (páromnak foggyökér darabot hagyott bent a nagyszerű fogorvosa, három hét alatt lökte ki a szervezete, addig szenvedett).
2018. febr. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!