Nem fáj a lyukas fogam, sok eséllyel nincs vele akkor nagy probléma ugye?
Figyelt kérdés
Suli fogászaton annyit mondtak az ősdzel, hogy fogkövem van és menjek el vetessem le. Ez megtörtént 3 hete az én rendes saját fogorvosomnál. Mondta a fogkő nagyon kicsi mennyiségben volt jelen, de azt nem vették észre, hogy lyukas a fogam. Csütörtökön megyek vissza, hogy kezeljék akkor azt a fogam. Nem fáj, tényleg, mintha semmi se lenne vele, így sok esèllyel csak fúrni és tömni fogja. Ugye? Nem adnak ilyenre injekcióva érzéstelenítőt, meg ha semmi kellemetlenség bem ér amiatt a fogam miatt, nem kell gyökérkezelés meg ilyenek ugye?2018. febr. 6. 21:31
11/15 anonim válasza:
Nekem a fogkő leszedés sokkal rosszabbul esett, mint az érzéstelenítés nélküli tömés. Szerintem nem lesz rosszabb, mint amikor a tejfogadat tömték.
12/15 anonim válasza:
Nekem nemrégiben tömtek be egy fogam és semmi fájdalmat nem éreztem szuri nélkül.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Na szóval tegnap elmentem. Beültem a székbe rögtön mondta az orvos, hogy kapok egy érzéstelenítőt, de nem kértem. Míg előkészült kérdeztem tőle, hogy jobban fáj-e a tejfog fúrásánàl, de erre azt mondta, hogy nem tudja. Majd mielőtt neki állt volna mondta, hogy ha fáj menet közben is kérhetek majd még érzéstelenítőt. Míg az első “fejjel” csinálta kb semmit nem éreztem. Majd mikor a második “fúrófejet” használta akkor eléggé érzékeny volt, nagyon kellemetlen volt, de úgy különösebben ez se fájt. Mikor végzett a fúrással gyorsan betömte, majd a végén mondta nekem, hogy ez azért sokkal nagyobb lyuk volt, mint amire számított, mert csak egy kicsinek látszódott még fúrás előtt... Igazából sokkal rosszabbra és fájdalmasabbra számítottam, de pozitívan csalódtam, azért nem csinálnám sűrűn újra.
2018. febr. 9. 11:02
14/15 anonim válasza:
Köszönöm a többiek nevében is, hogy megírtad, végül mi történt.Reméljük, tényleg nem lesz sűrűn ilyen beavatkozásod. Az 5-ös és 11-es válasz írója voltam.
15/15 anonim válasza:
én néhány hónapja voltam, és olyan érzéstelenítőt kaptam, amit nem szúrtak, hanem ráfújtak az ínyemre
anélkül meghaltam volna - mondom ezt 7 tömött fog után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!