Éjszakai fogszabályzó lehetséges?
Sziasztok! Még sohasem volt fogszabályzóm, 4 hét múlva kell mennem konzultációra. 2 fogam közé nem fér be a harmadik, aminek pedig ott lenne a helye (2 éve esett ki a tejfogam és a csont fogamnak nincs hely, hogy kibújjon teljesen). A problémám az, hogy Pesten logopédusnak tanulok, és ha jól tudom általában a fogszabályzótól selypítenek vagy pöszék az emberek amíg rajtuk van. Attól tartok, hogy ha rögzített fogszabályzót kapnék, elküldenének a suliból selypítés miatt. Az lenne a kérdésem, hogy én mondhatom-e a doktornőnek, hogy éjszakai/kivehető fogszabályzót szeretnék?
Dr. László Mariannhoz megyek Nyíregyházára.
Illetve kérdésem lenne még, hogy kb mennyibe kerülnek nála a fogszabályzók?
Előre is köszönöm!
20/L
Eleinte pösze csak tőle az ember, utána észre sem lehet venni.
20 évesen szerintem nem adnak éjszakait, nekem anno 12-14 éves koromig volt csak. Amint kiesett az utolsó tejfogam rakták fel az állandót.
Van olyan, amire elég az éjszakai és van olyan helyzet, aminél meg kell az állandó.
Nekem 13 évesen volt nem kivehető, bő 1 évig volt fent. Nem lettem tőle pösze, rendesen tudtam beszélni, viszont helyre rakta a fogaimat, amire a csak éjszakai nem lett volna elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!