Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Implantátum fog mennyibe kerül?

Implantátum fog mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Egy db implantátum fog kb mennyibe kerül?

2018. febr. 4. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Implantátumra, Multi Unit felépítményre csavarozható fémkerámia korona: 50.000Ft

De,ha jobban körbenézek lehet olcsóbban is.

2018. febr. 5. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen márka ez. Az enyém a világ legjobbja azért kerül ennyibe. Akkor el lehet képzelni az 50 ezres milyen.
2018. febr. 6. 08:33
 13/14 anonim válasza:
Lehet hogy nem a világ legjobbja? Biztos nem az, de ha mindig mindenki mindenből a világ legjobbját akarná, annak csúnya vége lenne. Például egy beképzelt, értelmetlenül felvágós ember sose találna párt, szóval te is jól jársz ezzel ;)
2018. márc. 3. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
#10 Nem drágább. Eleve a korona maga egy filléres tétel a fogtechnikusnál, ezt jobb, ha tudod, tízezer alatt van, a többi megy a fogorvosnak. Másrészt láthatóan a te fogorvosod egyszerűen kettéosztotta az árat hasraütésre, így jött ez ki neked, de ettől még nem igazán kerül 130 ezerbe egy korona általában. Én például 320 ezret fizettem egy implantátumért koronával és ebből 50 volt a korona, ha jól emlékszem, ez egy fémkerámia korona, tökéletes lett mind a négy. Ha cirkont akartam volna, akkor valami 15 ezerrel több lett volna, mondtam is a fogorvosomnak, hogy engem igazából nem érdekel, ha már ennyit fizetek összesen, de azt mondta, nincs értelme, mert hátsó fogak, nem éri őket fény, úgyhogy egyszerűen nem látszana a különbség, az egyéb tulajdonságok meg gyakorlatilag ugyanazok.
2018. márc. 4. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!