Létezhet, hogy elkezdtek a rágófogaim visszamozogni?
2 hete vették le a fogszabályozómat. Alulra kaptam ilyen fémdrót szerűséget belülre, de csak a szemfogaimig tart, tehát a rágó fogaimra egyáltalán nem kaptam semmilyen retenciós készüléket. Felülre viszont egy átlátszó műanyag szerű helyben tartó készülékem van. Az normális, hogy fájnak a rágófogaim alul?? Úgy értem, hogy mindenkinek fáj fogszabi levétel után? Illetve most valahogy sokkal jobban belemegy a 2 fogam közé a kajamaradék, amit aztán minden kajálás után szedhetek ki fogselyemmel, különben bedagad az ínyem, és nagyon tud fájni!
Jövő héten megyek vissza a doktornőhöz, de jó lenne addig is több tapasztalatot olvasni erről!
Jövőhéten úgyis mész hozzá és elmondod neki. Addig meg semmi gond nem lesz.
És alulra hogyhogy kis fémdrótot kaptál?
Én anno olyat kaptam alulra-felülre mint ami a boxolóknak van. Ilyen kis sín szerüséget és éjszaka kellett csak hordanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!