Ultrahangos fogkőeltávolítás ugye ha normálisan csinálják nem fáj?
Ha ennyire eldöntötted, hogy nem kéne szerinted fájnia (mondhat akárki akármit), akkor miért kérdezel? :D
Azt akarod, hogy végre reagáljon valaki arra a félmondatodra, hogy (szerinted) roma volt aki csinálta?
Bocsi, nem fogunk.
13-as vagyok!
mielőtt kitettem az előző hozzászólásomat, egy felugró ablak jelent meg egy piros keretben, hogy az oldal üzemeltetői majd jól meg fogják vizsgálni
a hozzászólásaimat, mert az automata rendszer azt jelezte, hogy trágár szavak vannak benne, és ha valóban bebizonyosodik, hogy így van, akkor majd
jól letörölnek innen!
Hát elmehettek ti is a búsba!
felháborítónak tartom, hogy én vagyok az első hozzászóló, aki felháborodik a kérdésen!
aztán felháborítónak tartom azt is, hogy a 6-os hozzászóló nyilván valóan egy fogorvos, akinek eszébe nem volt megvédeni a kollégáját!
De a legfelháborítóbb az, hogy ennyire diszkriminatív kérdés megjelenhet az oldalon, minden következmény nélkül!
tényleg kétségbe kel vonni egy orvos szakmai tudását a származása miatt? És itt nagyon nagy szerepe van az ORVOS szónak!
Ezek szerint akkor én feltehetem a következő kérdéseket az oldalon:
- nektek is hasmenésetek van a kakaós csigától? bár az a pékség ahol én veszem a kakaós csigát január óta egy roma származású nőt alkalmaz eladóként!
- nektek is többet eszik az autótok mostanában? bár az a benzinkút ahol én tankoltam tegnap, egy roma gyereket alkalmaz kútkezelőként!
- ti is fáztok, ha fúj a szél? Bár az én szomszédom roma, aki a keleti oldalon lakik, így lehetséges, hogy csak akkor fázok, ha keleti szél van, mert ugye köztudott, hogy a romák, meg ugye a globális felmelegedés!
és akkor még finom voltam, mert egyik kérdésben sem sértegettem sem orvost, sem mérnököt, se közgazdászt, vagy bármilyen köztiszteletben álló diplomás szakembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!