Ajánlanátok jó fogorvost, illetve klinikákat? Fogpótlásra/beültetésre lenne szükség.
Figyelt kérdés
Anyukám fogai nagyon tönkrementek. Ínysorvadása van és sok foga iszonyatosan mozog. Olyan orvos kéne, aki jól dolgozik, és nagyon szép fogsort tud csinálni. Lehetséges ez? Személyes tapasztalatokat is írhattok, illetve ami még fontos, árakat! Köszi!2010. jún. 5. 23:01
1/2 anonim válasza:
joob fogaszat budan.nagyon edesek es az araik normal szinten mozognak. googlebe irdd be, szija
2/2 anonim válasza:
Hát a Semmelweis Ignác egyetemnek van egy szakrendelője fogászat az a legjobb nekem pl. fogszabályzót csináltak ott de halottam ismerőseim tapasztalatait is tehát szerintem próbáld meg azt google-ba írd be és meg fogod találni de idő pontot kell kérni meg telefonon utána is tudsz kérdezni de először úgyis csak felmérik a helyzetet:) ennyit tudtam remélem segítettem vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!