Mit egyek bölcsességfog kiszedés után?
Figyelt kérdés
Tegnap műtötték ki mind a 4 bölcsességfogamat és mára nagyon bedagadt az arcom es a nyakam, eddig csak leves levét ittam..de nem szeretnék csak ezen élni. Ötletek? (Rágni nem tudok)2018. jan. 23. 16:55
1/6 anonim válasza:
Turmixok, pépes ételek, főzelékek lemixelve. Ennyi.
4-5 napig TILOS a tejtermék, mert baktériumok vannak benne amik begyullasztják a sebet.
Nekem tegnap húzták, én is levesen élek meg banán, főtt zöldségekből pép, krémlevesek növényi tejszínnel, stb.
Növényi tejbe áztatott kenyérbél, kalács, babpiskóta.
Májkrém, stb.
De utána moss fogat.
2/6 anonim válasza:
Amit kerülni kell:
- magvak, magvas pékáruk
- magvas gyümölcs
- rizs, ersli, köles, aprótészta
- tejes dolgok
- alkohol pár napig - vérbőséget okozhat
- kávé legalább 1-2 nap - bár én ma már ittam, de megvártam míg hűl
- hajolgatás, sport, emelés 2-3 napig
- hagyd a sebet békén, ne szívogasd, ne piszkáld, ne öblögess 3-4 napig
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors tanácsokat! :)
2018. jan. 23. 17:09
4/6 Metionin válasza:
Én egy hétig levest ettem szívószállal meg karikára vágott banánt, kb. egy centire tudtam kinyitni a számat :D
5/6 A kérdező kommentje:
Én már a bébiételre is gondoltam :D
2018. jan. 23. 17:30
6/6 anonim válasza:
O azok is finomak, én is azt eszegetek keksszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!