Fogorvost kellene keresnem?
Figyelt kérdés
Sziasztok karácsony elött pár nappal megindult a bölcsesség fogam.Kegyetlenül bedagadt az arcom az ínyem begyulladt nem tudtam enni a nyelés ivás fájdalmas volt.El mentünk ügyeletre ahol a fogorvos felírt Dalacint.Végig szedtem a fájdalom és a gyulladás is eltünt azóta nem jelentkezett semmilyen tünet.Viszont ma úgy gondoltam ránézek és semmi baja de látom a fogamat az íny alatt nyomja ki magát de nem érzek semmit.Ilyenkor csak hagyni kell vagy attól még ,hogy gondot nem okoz elkel menni orvoshoz megnézetni merre nő egyáltalán ?2018. jan. 22. 12:09
1/1 anonim válasza:
Elmennék, mert nőhet simán oldalra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!