Lehet magas az ideiglenes tömés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Gyökérkezelt fog után ideiglenest tömést rakott be az új fogorvosom. Azt mondta ha huzamosabb ideig fáj akkor sajnos nem menthető a fogam, viszont nekem nem fáj hanem ugyan azt érzem mint amikor magas a tömés. Nyomást és idegen érzetet...
Tehát létezik hogy magas az ideiglenes tömés? Nem csiszolta meg semmi az ujjával meg valami “pálcikával” fedte, 1 hétig kell bent lennie.
2018. jan. 20. 01:17
1/4 anonim válasza:
Rózsaszín? Az össze fog menni, még túl kicsi is lesz.:)
3/4 anonim válasza:
Szerintem 2018-ban meglehet egy gyökérkezelést normálisan csinálni, amit mond az csak duma. Ha úgy akarja neked megcsinálni hogy fájjon akkor úgy csinálja meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Első: nem! Fehér!
Koszi masodik :)
Harmadik: maga a fog nem faj a gyokerkezeles nem fajt a tisztitas sem csak annak az ize borzaszto volt....hanem feszit a fogam meg az inyem....a regi dokimnal volt magas tomesem (meg mas problemaim is na de az mindegy) es azert tudom azt mindani hogy ugyan azt erzem....:/
2018. jan. 20. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!