Mennyi idő alatt múlik el fogszabályozás után a pöszeség?
Már 5 éve van fent alsó/felső fogszabályzóm, és sajnos pösze lettem tőle. Nem tudom rendesen kimondani az "sz" és sokszor az "f" betűt sem :( Előtte semmi gond nem volt a beszédemmel. 1 hónap múlva szedik le, júniusban pedig megyek felvételizni egy színész stúdióhoz, ahol bizony el kéne tudnom mondani a verseket és a monológokat normálisan, a beszédhiba sajnos kizáró ok ilyenkor...
Mennyi idő alatt lehet logopédussal korrigálni a beszédhibát?
Van esély rá, hogy miután levették a fogszabályzót, magától elmúlik?
18/l

5 éve fent van???????
Atya úristen, nekem nagyon csúnya volt a fogsorom, alul felül torlódás, egyik felül nőtt, rosszaharapás, vámpírglfog.
2 évig volt fent.
Nem tudom mit művel az az orvos, de komolyan menj el egy másikhoz, a fogaknak se jó ez, kilyukadhatnak...
Nekem kereken 2 hétig tartott a pöszeség, én élveztem is, pedig szörnyű volt, kivül-belül kisebesedett a szám.
Elég csúnya "bulldog" harapásom volt, meg rések a két első fogam között, az egyik metszőfogam nagyon magasan nőtt, meg az alsó felső fogsor nem volt szimmetrikus, teljesen el volt tolódva...szerintem volt rá szükség, teljesen átrendezte az egész állkapcsomat, a profilom megváltozott. Na meg nagyon erős fogaim és állkapocs csontom van, lehet azért tartott ilyen sok ideig.
A válaszodat pedig köszönöm, ment a zöld mancs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!