Mit csinál az orvos egy begyulladt de már gyökér kezelt foggal?
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdett fájni de nagyon el is mentem a fogorvoshoz aki azt mondta hogy adjunk meg egy esélyt a fognak és kaptam antibiotikumot. Másfél napja szedem de ma reggelre be is dagadt a fejem.
Menjek vissza vagy szedjen tovább?
2018. jan. 19. 11:05
1/5 anonim válasza:
Menj vissza, ha nem használ az antibiotikum.
2/5 anonim válasza:
Egy újabb őrült orvos. Lehet olyat írt fel ami nem ér semmit és az volt a célja hogy feldagadjon a fejed.
3/5 anonim válasza:
Normális orvos ezt látja előre és időben cselekszik. Takarodjon az ilyen az egészségügyből.
4/5 A kérdező kommentje:
Tegnap vissza mentem és az orvos kihúzta. Ilyen fájdalmas foghuzasom meg sosem volt. A könnyem kifakadt és már majdnem el is sírtam magam, férfi létemre.
A lényeg hogy kint van, a duzzanat még nem lohadt de szednem kell tovább az antibiotikumot.
500 Mg os amoxicilin.
Én bizok az orvosokban
2018. jan. 20. 08:10
5/5 anonim válasza:
Gondolom ez a körzetised. Bízz akkor benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!