Megtörténhet, hogy a fogszabi levétele utáni reggelen már ici-picit visszacsúsznak a fogak? :SS (Lent)
Figyelt kérdés
3 hónap alatt teljesen a helyükre álltak a fogaim, utána jött a "pihenő időszak", nem kellett aktiválásokra járnom meg ilyesmi.
Eltelt azóta 6 hónap, tegnap vették le a fogszabit.
Ma reggel meg már egy nagyon kicsit úgy tűnt, mintha kezdtek volna visszacsúszni...
Csak képzelődöm? Vagy ez már csak ilyen lesz továbbra is?
Jövő héten kapok éjszakait, a doktornő azt mondta, hogy majd fél évig kell hordanom minden éjszaka és vége. :)
Szerintetek??
2010. jún. 5. 09:38
2/4 A kérdező kommentje:
Komolyan? Csak beképzelem és megnyugodhatok??
:)
És egyik, régen ferde fogam olyan érzékeny, ha mozgatni próbálom...
Az miért van?
2010. jún. 5. 11:10
3/4 anonim válasza:
Szia! Én szerdán kapom meg a fogszabályzómat (ragasztott). Azt mondta a doki h ha levesszük akkor utánna még kell északai h a fogak ne menjenek vissza vagy ne mozduljanak el. És jól írtad az utolsó soraidban..nekem is ezt mondta :D És milyen a fogszabályzó? úgyértem h mi volt utánna miután felrakta? fájt vagy nem?
4/4 A kérdező kommentje:
Hát persze, hogy fájt, 2 napig alig bírtam enni, harapni meg egyáltalán nem tudtam...
Most érzem, hogy érzékenyek és olyan zsibbadósnak tűnik, vagy mi...
Valakinek ötlete??
2010. jún. 5. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!