Mitől hullik a fogtömés? Mitől fájt néha a fogam?
Még 12 évesen mondták hogy menjek majd vissza tömessembe a fogaimat.Én 14 évesen eljutottam odáig :D.Előtte semmi gond nem volt,fogtömés után se egy 2 hónapig.Utána ilyen fehér darabkák szoktak néha a nyelvemen meg a számba lenni (tömés előtt ilyen nem volt).És akkor azt tippelem hogy az maga a tömés.
A másik.
Az van hogy bal alul az egyik (tömött) hátsó rágó fogam nagyon ritkán fájt étel vagy üdítő hatására,mitől?
(esküszöm nem kérdezek többet :D) olyankor mi a teendő ha hiányos a tömés,mit tesz/csinál vele a doki,fáj?
Köszönöm előre a válaszokat :D
A fogaim nincsenek szétfurva.Egyszer furt csak egy párat.
Elvileg végleges tömést rakott.
De akkor az mitől van hogy nem fáj már (az utolsò fájás,cirka 2 hònapja volt,pedig általában havi 2x volt).
Nem egy nagy ász a fogorvosom,és nem is valami rendes.
Magándokihoz pedig csak nyáron tudok menni,mert akkor fogok tudni pènzt keresni (és nyáron kerül sor a fogszabályzòròl valò konzultálásra :D).
Azt mondta fèlévente menjek,elviekben menjek,vagyis azt mondja január vége fele ott legyek.
Nagyon félős ember vagyok.Mèg amikor furta a fogam nem is kaptam érzéstelenìtőt.
Azt mondta tegyem fel a bal kezem ha fáj,akkor lefùjja valamivel.
És az a helyzet (szüleim is eggyet értettek velem) hogy ilyen dokihoz nem szìvesen megyek.Egyszer voltam magánorvosnál,azt pedig élveztem mert az nyugis volt.Szòlt halkan a rádiò,a fogorvos pedig mesélte az anyòs vicceket.
De ez a körzetis,ez valami akkor egy...
Pedig nem szabadna, hogy "pregjen" tömés... :(
Vszeg leszarom-mód kezelt, mint sztk-ban szokás sok helyütt.
Nekem 14 év után kezdett kopni a tömés, de ki is cserélgetjük őket lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!