Mi lesz így a bolcsessegfogammal?
Szoval ugy kezdodott az egesz, hogy a bal oldalon az utolso elotti fogam nagyon erzekeny lett a hidegre, elmentem a fogorovoshoz aki megrongenezte es mondta, hogy hat az a helyzet hogy jon a bolcsessegfogam es irt fel antibiotikumot ami ilyen gyulladascsokkento volt es addig még szedtem minden oke vt de miota abbahagytam minden csak egyre rosszabb...
Bal oldalt alul felul jon a bolcsessegfogam es a fogam alatt no mert nincs szabad iny a szamba (igen sok fogam van xd) es még anno ugy 6 eve megis jegyezte egy masik fogorvos hogy ha majd jonnek a bolcsessegfogaim ki kell huzni hatul a fogam. Most is megkerdeztem a mostani fogorvosom h el fognak ferni? Azt mondta majd mrglatjuk ha nem kihuzzuk. Tehat a mutetrol egyik doki se beszelt, gondolom mert nincs íny amit felvagjanak vagy fogalmam sincs de nem is baj igazabol.
Azaz erdekes, hogy az utolso elotti fogam faj nagyon nagyon es nem a legutolso. De igazabol alul felul fajnak a fogaim ahogy jon a bolcsessegfogam es 1hete a cataflamon elek reggel este ezt szedem :( nemsokara megyek vissza a dokihoz h akkor most mi lesz, szerintetek kihuzzak a fogam v mutet lesz szukseges?
Jobb oldalon alul fajdalom nelkul kinott a bolcsessegfogam mert ott volt helye még kisebb koromban kihuztak a jobb leghatso fogam.
Szerintetek igy mire szamitsak??

Ennyi kínt okozna én már RÉG kiműttettem volna.
Nem sokkal több macera, mint egy foghúzás, és nem szenvednék még ki tudja meddig.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!