Kiakadt az állkapcsom bal oldalt. Nagyon fáj, hogy tudnám "visszatenni"?
elvileg mélyharapásom van és kicsit a fogaim középvonala is elvan csúszva. kb. másfél évig volt fogszabályzóm,de én hülye nem hordtam rendszeresen az éjszakait és valamenniyre visszaállt. sajnos nincs rá keret,hogy még 1x kifizessünk annyi pénzt. de úgy hallottam csak így lehet "kezelni" már kb. harmadszorra fordult elő.
mit csinálja vele? előre is köszi a segítséget
ja és tudom fogorvoshoz kéne mennem,de valami módszer nincs,h itthon vissza tudjam "akasztani" xD?
legkisebb bajod ez lesz, amíg nincs pénzed, műtétre. (fogszabályzás hülyeség, azzal nem fog visszaállni a rendszer, hordhatod akár tíz évig is, eredménytelenül. Csak a kés segíthet, mint nekem)
nekem speciel dobhártya plasztikám volt 2x is, (nem a pénzen múlott), azóta új képességem van: ki tudom akasztani bal oldalt az állkapcsomat! :)
bár igaz nem fáj nekem, a nagyobb falatoknál igencsak jóljön az új képesség :)
Kedves Kérdező!
Állkapocs-visszaállítás házilag sajnos veszélyes és maradandó károsodással járhat. Javaslom, menjen el sebészetre, ott pár pillanat alatt visszarakják.
Jobbulást kívánok: dr Dav
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!