Mit tegyek? Nagyon félek! 3éve tömettem be alul a bal hátsó fogamat.1hónapja kiesett belőle a tömés.
Figyelt kérdés
Azóta a fogamból letört egy darab,kb a negyede még megvan belőle,mikor még a tömés alatt a fogam elkezdett szuvasodni és a fogam tövéből genny folyik.Mi történt vele?Annyira félek elmenni vele dokihoz,pedig tudom,hogy ezt kellene.Tuti ki kell húzni majd,fájni fog?2010. jún. 3. 16:16
1/4 anonim válasza:
ha tovább halogatod,hogy mégjobban begyulladjon,akkor fog nagyon fájni.és az sem biztos,hogy ki kell húzni.menj el orvoshoz,mert csak rosszabb lesz.
2/4 anonim válasza:
menj el minél hamarabb orvoshoz! egyáltalán nem biztos, hogy ki kell húzni. és a húzás sem vészes nyugi. nekem egy gyökérkezelt fogamat kellett kihúzni majdnem 1 hetes szenvedésem után, mert halogattam, hogy majd elmúlik. a húzás már megváltás volt az addigi fájdalmaimhoz képest, pedig nem hatott az érzéstelenités és mindent éreztem. szóval szedd össze a bátorságod és menj el orvoshoz !
3/4 anonim válasza:
Minél hamarabb menj el orvoshoz. Ha genny jön az ínyedből, az nem játék, azt jelzi, hogy valamilyen fertőzés van ott. Ebből még vérmérgezés is lehet.
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is pont ugyanez van most,ma egy nagy dudor lett az ínyemen,és már napok óta nagyon fájt a fogam,így elmentem fogorvoshoz,aki felszúrta az ínyemet h kifolyjon a genny, + elküldött fogröntgenre,h eldöntse,meg tudja -e tartani a fogamat, de sajnos nem lehet már megtartani, 5 napig antibiotikumot kell szednem és utána jövő héten kihúzzák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!