Vannak itt fogorvosok?
Kérem csak fogorvos írjon.
Elöl a fogamat tömte egy fogorvosnö. Ki kellett huzni, mivel nem bírta a tömést. Kegyetlenül fájt.
Törve huzta ki vagyis inkább szétbarmolta.
Hátul az ínyem teljesen felvan hasítva.NEM FELFELÉ HUZTA HANEM HÁTULROL BENYOMVA ÖSSZETÖRDELVE. 3 szilánkot magamnak kellett gyötrelmesen kiszednem.
A mellette lévö fogaknak a gyökere látszik és legalul az állkapoccsontom is.
Félek h kifognak esni ezek a fogak.
Már nem fáj a heg ezért sajna bátrabban rágok naggyon félek h nem figyelek oda s kiesnek a fogaim.
MÁR ISZONYUAN ÉHES VAGYOK TÖBB MINT KÉT HOBAPJA ALIG ETTEM A NAGY FÁJDALMAK MIATT!!!!
BEFOG EGYÁLTALÁN GYÓGYULNI AZ ÍNYEM UGY HOGY A HEG NEM FOG LÁTSZODNI S A KÉT FOGAM GYÖKERE???
MÁR KÉT HÉT IS ELTELT NAGGGGGYYYYONN FÉÉÉLEEEK!!!!
ELÖL ALUL A 2-ES FOG. ÉN VISSZA NEM MEGYEK AZ BIZTOS!!!
Köszönöm a válaszokat.
Jaj. Milyen implantátumot válaszzak, ha nem lesz elég a fogszabályozó?
Nagykanizsán élek. A netes elérhetöségüket nézem az itteni fogorvosoknak. Vagy nincs leírva a gyártó, típus az implantációkról vagy le van írva de ügye nem értek hozzá.
Melyik a legjobb implantátum? Föleg az also 2-es fogam helyére? (Nagyon sokszor rosszul jártam itt Kanizsán.)
Ez van csak leírva:
Foggyökér beültetése / Implantátum:
implantátum csavar + implantátum felépítmény + műtéti helyi érzéstelenítésben
+ varratszedés + 1 db panorámaröntgen + feltárás + kontroll
100.000 MDI
130.000 MIS, Paltop, SGS
250.000 Straumann
VAN MÉG IHDE Dentál
Ezt nem feltétlenül most kell eldönteni. Majd úgy is megmondják hogy melyik típus a legalkalmasabb az Ön állcsontjára.
Sajnos Nagykanizsán nem ismerek senkit ez ügyben.
Jól van akkor.
Most már lezárom az ügyet.
Nagyon szépen köszönöm a segítségiet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!