2 agu bolcsesegfog huzas?
Miért? Nem fáj, kapsz szúrót, meg az a része kellemetlen, hogy hlépd ahogy fúrnak meg esetleg ropog a fog, ahofy szedik ki.
Nekem mindennel együtt megvolt 40 perc alatt, lábadozás (noha nem fájt) rosszabb volt mert a hülye vér és egyéb seb-izektöl.émelyegtem, igy nem tudtam enni 4-5 nApig szinte semmit :(
Nyilván az, hiszen te magad közölted személyesen!
Próbálj te is rákeresni, és kiválogatni a találati listából a vélhetően szakértőktől származó véleményeket. Itt van például az első értelmes az én találati listámból:
E szavakkal kezdődik: RITKA szövődmény...
Sőt, azt is látni fogod, ha utánanézel, hogy szájzárat sokkal gyakrabban okoz a ki nem húzott, begyulladt bölcsességfog, mint maga a húzás.
De természetesen neked jogod van a pánikkeltéshez, ez nyilván nagyon hasznos a szintén begyulladt kérdező számára, és még te is bölcsnek érezheted magad tőle. (A lepontozás nekem nem számít, hidd el.)
Nem ismered a magyar nyelvet... te írtad:
Rendkívül ritka... erre reagáltam, hogy bölcsesség fognál az egyik leggyakoribb, erre nyomatsz egy cikket, amiben leírják, hogy ritka...
Nem azt írták, hogy rendkívül ritka.. nem hazudtoltak meg engem a cikkben...
Ritka hogy legyen bármilyen szövődménye egy steril szakszerű műtétnek, de ga van neki, akkor bölcsesség fog esetében ezen ritka szövődmények közt a leggyakoribb a szájzár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!