Lehetséges? Nemtudom. :S
Fogorvoshoz megyek holnap.Nagyon félek a injekciótól.
És az lenne a kérdésem hogy más módszerrel lehet e érzésteleníteni?És ha lehet akkor mivel?
Csak ne tű legyen,mert akkor elpusztulok.:S
14/F
"Ha valaki igazán fél a szuritól, akkor az én vok:):D. Ha még csak ki is ejtik az ijnyekció szót, akkor már képes vagyok bőgni:DVagyis már nam. Na talán kicsit, de nem a fogászatiál.
Úgy egy két éve metnem fogdokihoz, volt lyukas fogam. Azt mondták szurizni kell. Te én tényleg majdnem elájultam... Fél órán keresztül győzködtek hogy nem fáj:D Aztán beadtam a derekam. Tudod mennyire fáj? Nyomd meg egy villával közepesen a fogínyed! Na ugye hogy kibírható? Csak az a baj a villával, hogy utána is fáj. Miután beadták, egyből ( 1-2 mp. után ) már zsibbad is. A beadás maga ( hogy is fogalmazzak... nem fáj, hanem inkább ) kellemetlen. Érted. De hidd el, ha nem kérsz oltást, kibírhatatlan!!!! Az utolsó előtti lukas fogamat amikor fúrták, nem kértem ijnyekciót. Te hát én a felénél azt mondtam h mégis kérek, de sajna már késő volt. Mikzben zsibbad, és fúrják, csak annyit érel, hogy itha valai yoműá lr a fogadat. bocsi a hibákért, egypár betűt nem vesz be a billentyű"
Ezt írta egy ilyesmi kérdéshez. Nyugi. Am én is holnap mek:D töeti:) Mr alig várom a szurit. Sztem ezt kérj.
12,3/4L
Érzéstelenítenek? mázlista... :/
Nekem 4-5 fogam van tömve, és nem egynél mondta a nő, hogy ha előre látja, hogy ekkora a baj, simán érzéstelenít :(
rengeteg papírzsepit téptem szét a zsebemben mire végük lett... :'(
Úgyhogy inkább örülj annak a tűnek ;)
Én most voltam januárba,nagyon paráztam az egésztől.Először kaptam injekciót az ínyembe,először tömtek fogat...Látszott rajtam,hogy parázok,de kedves volt a doki,mondta,hogy ne aggódjak,nem fog fájni,más is túlélte már.
A másik oldalt,ahol nem látta kapaszkodtam a karfába és arra gondoltam,hogy a tengerparton vagyok,gyönyörű idő van és napozgatok,fürdök a barátaimmal.
Aztán jól elképzelődtem,végül szólt a doki,hogy meg is vagyunk.
Nem éreztem semmit.
Utána volt rossz érzés,mert mindkét oldalon tömött egyet-egyet és így két injekciót kaptam,és utána zsibadt az egész arcom:(
15/L
hát, én szokta kérni előtte ilyen zselét, nem tudom mi a neve, de attól is kicsit elzsibbad ott, és csak utána kapok tűs érzéstelenítőt, magyarul én két érzéstelenítőt kérek általában. De a tű muszáj, viszont így kevésbé érzed.
(mondjuk én magándokihoz járok, nem tudom hogy sima fogászatokon is van-e ilyen lehetőség.)
Köszönöm a válaszokat.
De van olyan is hogy lidokain..vagy mi.Azzal is lehet érzésteleníteni.Szerintetek?
lidokainos.*
bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!