Mandulaműtét után normális, hogy ennyire fája torkom?
Figyelt kérdés
Szeptember 28.án műtötték ki a garatmanduláimat, szépn gyógyult,3 hét után kutya bajom sem volt..de most kb egy hónapja folyton fája torkom,fáj ha nyelek és minden reggel úgy kelek fel,mint műtét utánni héten, hogy mintha kést szúrnának a torkomba. Normális ez? Volt valakinek hasonló panasza? Ráadásul kicsit be is van dagadva a torkom egy kis része (manduláim helye mögött). Visszamenjek a gégészetre? 21/L2017. dec. 15. 20:41
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ennek most bármi köze lenne a majdnem három hónappal ezelőtti műtéthez, szerintem bepusziltál valami most divatos vírust. Nekem is egy hete fáj a torkom, reggel a legrosszabb (gondolom, éjszaka kiszárad), ma már sírni lett volna kedvem, amikor felébredtem. Hülye egy vírus, mert amúgy meg a közérzetem teljesen rendben van, ezt leszámítva egyáltalán nem érzem betegnek magam. Jobbulást nekünk! Azért ennyi idő után már nem árt, ha dokihoz mész vele, nálam is volt itt tegnap.
2/3 anonim válasza:
Nem a mütét miatt fáj,a torkod van begyulladva.Mutass képet a torkodról.Nekem ösztöl tavaszig mindig fáj a torkom,krónikus garatgyulladás miatt.
3/3 anonim válasza:
Az én torkom most ilyen,kicsit érzékeny.Tavasszal én is ki akarom vetetni a manduláimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!