Szerintetek ez be gyógyul? (Bocsi a kép miatt )
Jött egy Pukli az inyemre amiből folyton sárgás genny folyt ki ha megnyomtam ...mikor nem akart elmúlni hiába ecseteltem meg oblogettem corsodillal elmentem fogorvoshoz ...kivágta kinyomkodta majd betömte gézzel ...ma reggel pont indultam vissza kiszedni a gézt gondoltam előtte fogat mosok persze úgy hogy ne erjek hozza a gezhez,de mikor oblogettem kiesett és most így néz ki ( [link] )
A doki nyugtatott ,hogy lassú folyamat lesz de biztosan osszenő de azért egy picit félek...volt valakinek hasonló aki tudja hogy tényleg osszenö e ? Előre is köszönöm a válaszokat :)

1-3: Miről beszéltek? Semmi nincs és nem is volt itt betömve. Az ínytasakkal van gond, nem a foggal.
Kérdező: Össze fog nőni, ne aggódj. Ha kell raknak bele csontpótlót és összevarrják - de ezt addig amíg van gyulladás nem lehet. Addig meg megy a gyulladáscsökkentő csíkozás. Persze előfordulhat hogy idő előtt kiesik, akkor menj vissza és raknak bele újat. Hétvégén és ha kell az ünnepek alatt ennyit a fogászati ügyeleteken is meg tudnak csinálni.
Kitartást és jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!