Mit tegyek, ha egyszeruen nem feheredik a fogam?
Szerintem genetikai alapon orokoltem, mert anyumnak sem feher, inkabb sargas. Nem cigizik, gyakran kavezik.
Csinaltam before after kepeket, 2-3 hetig probalkoztam az aktiv szennel, de nem feheredett semmit.
Fogmosas megvan reggel este mindig, delutan is szoktam neha.
Szodabikarbonat nem akarom hasznalni, mert roncsolja a fogzomancot.
Fogfeherites > fogorvos.
Ne otthon probalkozz kuruzslassal.
Fogfehérítés. Megcsinálja a fogorvos is ott helyben, vagy készíttethetsz műanyag sínt amibe vehetsz fehérítő pasztát. Ha kész a sín (egy átlátszó nagyon puha műanyag amit simán csak ráillesztesz a fogsorodra) beletöltöd azt a fogkrémszerű fehérítő masszát, ráteszed a fogadra, nemtudom hány perc után leveszed és vagy látványos lesz vagy kevésbé.
Nekem fogász is csinálta és sínem is volt. Sajna nekem olyanok a fogaim, hogy nem sült ki a szemem a fehérségtől amikor tükörbe néztem a kezelés után. De van olyan, akinek rögtön látványos volt az eredmény.
Én is folyton sikálom a fogam, nem cigizek, napi egy 3in1 kávé, sok tej csak úgy magában... és mégsem hófehérek a fogaim, inkább sárgásak.
Köszi a válaszokat, megpróbálom rávenni a szüleimet a fogfehérítésre fogorvos által. :)
Utolsó, amúgy tudom, hogy az az úgynevezett hollywoodi mosoly nem természetes, de anyumnak tényleg sárgás, nekem meg még jobban. :(
Igen sajnos van ilyen, én is ismertem srácot akinek nagyon durván sárga volt a foga pedig rendesen mossa, semmi cigi, és mégis.
Rendes fogorvos mondjuk nem is csinál Hollywood-i mosolyt mert a valóságban az a fehér már nagyon furcsa, általában egy enyhe tört fehéret szoktak becélozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!