Mit tudok tenni?
Olyanokra számítok, akik hasonló cipőben járnak. Egy ideje szöget ütött a fejembe a gondolat, főleg mióta a válásom óta újra ismerkedem, hogy sok nőnek talán rendkívül fontos a vonzó fogazat is.
Ezt magamról sajnos nem tudom elmondani, önhibámon kívül, de kezd zavarni a dolog. Az első gondom, hogy szüleim túl sokáig hagyták nálam annak idején a cumit és eléggé előre állóak a felső fogaim. Ez alaphelyzetben nem látszik szerencsére, csak ha nagyon nevetek. Nem is zavart sokáig, de most lehet hogy el fog szomorítani, már nincs mit tenni, fogszabályozásos korból már kijöttem rendesen :) Műtétet meg csak emiatt nem akarok.
A másik égetőbb gond. Egész gyerekkorom óta sárgák a fogaim. Nem vagyok ápolatlan, rendszeresen mosok fogat, soha sem dohányoztam, kávézni is csak 1-2 évig azóta újra leszoktam róla. Akármilyen fogkrémet próbálok ki, nem változik. Pedig nem a fogápolás hiánya miatt alakult ki, ezt bizonyítja, hogy 28 éves léttemre még 1 lyukas fogam sincs és nem is volt. De ez kezd zavarni, csak pénzem persze nincs drága fogfehérítésre, és lehet sok lánynak az ápolatlanság gondolata villan be...

Jaj, mit rinyálsz?!
Komolyan, nemhogy örülnél, hogy egészségesek a fogaid!
Sok kordobelinek már igencsak problémás a dolog, tömések, pótlások is akár... ne nyávogj a SEMMIN!
Fogszabályoztatni most is lehet, és szedesd le a fogkővedet meg políroztass, rögtön nem lesznek sárgák.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!