20 éve ki nem nőtt fog. Lehet bajom tőle?
Figyelt kérdés
A közelmultban derült ki hogy vagy egy ki nem nőtt maradandó fogam ami vízszintesen fekszik, így esély sincs a kibújásra. menni fogok szájsebészetre hogy kiszedjék, de eléggé félek. előfordulhat hogy gyulladásban volt és nem vettem észre és már évek óta fertőz esetleg csontelhalás is van? eddig semmi panaszom sem volt vele, a fogorvos is csodálkozott, hogy ott van egy fog az ínyben...de ilyen hosszú idő alatt nem tudom elképzelni hogy ép maradhatna2017. dec. 8. 21:00
1/4 anonim válasza:
Szakszerűen kiveszik, akkor semmi gond nem várható s ha eddig egészséges voltál, az is maradsz bizonyára.
Remélhetőleg fogat nem kell húzni miatta.
2/4 anonim 

válasza:

Keresztapámnak majdnem hatvanévesen derült ki, hogy maradt néhány tejfoga, a csontfogak elakadtak az állkapocsban. Mivel nem érdekli, nem is bolygatták. Azóta is vígan él.
3/4 anonim 

válasza:

Nem lesz bajod tőle. Csak akkor kell kivetetni, ha begyullad, vagy fáj. A mi családunkban ez többeknél előfordult, és nem okozott gondot. Nekem is van egy, és az unokatestvéremnek is. Én 64 éves vagyok, és a rokonom 40 éves, a testvéremnek is bent maradt egy, ő 70 éves.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2017. dec. 8. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!