Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után duzzanat és...

Foghúzás után duzzanat és szájzár, hogyan egyek, igyak?

Figyelt kérdés

2 napja be volt dagadva, elég komoly gyulladás volt, még lázam is volt, a nyirokcsomóra is ráment a duzzanat, aztán fogorvos kihúzta, 4. napja szedem a dalacint, és ugyanakkora a duzzanat, és nem nagyon tudok enni

mit csináljak feszitgessem, vagy van erre valami gyógyszer?

2017. dec. 8. 08:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ez az orvos is körzeti, igazából mert ingyenesen látott el, a suli miatt ahova járok. Amúgy meg hétfő este kezdett el fájni és keddre be is dagadt, azt hittem le fog menni a duzzanat mint korábban és utána egyszerűbb lesz az egész kezelés, de nem ment le csak rosszabb és rosszabb let, igy csütörtökön mentem el, az orvos nagyon jófej és nem akartam leminősiteni minden körzeti orvost,de ebben a faluban ahol élek szégyenteljes mindennemű egészségügyi ellátásnak nevezett bohóckodás.

Egyébként kinyomta a gennyet és azt mondta gyorsabban gyógyul majd, de még mindig ugyanakkora, lázam is volt még pénteken is, és genny izt is érzek még most is, dalacinból még ma és holnapra van, aztán annyi. És ha nem feszitgetem akkor a gyógyszer is épp befér a fogaim között. A fogmosás előtt igy muszáj volt, de a húzott fog helyének közelében nem tudtam megmosni, mert ott van ugye bedagadva és nem tudtam oda gyömöszölni a fogkefét.

Ha van valami tanácsotok, bármiféle segitséget elfogadok.

köszi

2017. dec. 9. 11:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Hétfőre rendbejön? Jegelni szoktam egyébként, de nem érzek semmiféle javulást
2017. dec. 9. 11:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem Pflogosol oldatos öblögetést javasolt a doki. Én ecseteltem is Betadine jóddal, meg Pflogosollal, mert gennyes lett a helye. Jelegelni is érdemes. Elég hosszadalmas a gyógyulás. Kell kérni még antibiotikumot, mert ez kevés lesz.
2017. dec. 10. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!