Mit tegyek ekkora fajdalom ellen?
Tegnap kihúzták a fogam, utána 3 órán át megjobban faj mint amikor meg megvolt a fogam . Ma szinten nem birom csak napi 6 cataflannal mert annyira faj , normális ez?
Jobb ma kicsit de nem tudom elhagyni a gyógyszert
A foghúzásnál megbolygatják az egész
idegrendszert,mivel az idegszálak behálózzák az egész testet.Lehet olyan eset ahol 1-2 nap amíg rehabilitálódik.Ha nem múlik a fájdalom Menj vissza kérlek a fogászhoz!
Normális a fájdalom. Főleg ha még gyulladt is volt.
A Flectort azért írtam mert az gyulladás csökkentő is. Hidd el nekem az egész arcom szétzúzódott és a fogaim törtek ki plusz húzni is kellett és a Flector segített.
Igen én is gondoltam már arra hogy jó fogam húztak ki,de 3D-s CT-t csináltak és látszott a bibi ennél a fognal csak nem ilyen hülye .
Tegnap 6 cataflan kellett ma meg csak most tartok a 2.nal remelem ez a javulást jelenti plusz dalacint szedek meg
Mindenki másgogy reagál egy foghúzásra. Nekem egy hétig fájt, nem tudtam kinyitni a számat, mintha szét akart volna szakadni az arcom.
És még mindig a Flectort mondom de hát te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!