Szagos, büdös torok, másnak volt hasonló? Többi lent
Utóbbi időben azt vettem észre,(Csak így tudom elmagyarázni) Ha lenyúlok a torkomba a gége közelébe,jobb oldalt a nyelőcső oldalánál, erősen kellemetlen szagú, büdös!
Szóval nem a szám, nem a fogak,vagy nyelv szájban lévő része.Másnak volt ilyen ? Vagy ez normális,csak nekem nem tűnt fel eddig? Hozzátartozik,hogy kissé refluxos vagyok,arra gondolok még,hogy az zavarhat be.és igen megyek majd dokihoz, csak előtte kíváncsi voltam,hogy van es hasonló tapasztalat :)
Írtam direkt,hogy tervezem orvoshoz menni.
21éves. Igen,kipróbáltam,hogy megnyalom a kezem,nyelv hátsó részével, néha kicsit van szaga,de nem mindig,és koránt sem olyan mint egész lent amiről írtam.Ezért zártam ki,a szájszagot,de attól lehet az!
És akkor próbálom kicsit jobban körülírni ha az segít!
Jobb oldalt,nyelvgyök körül egészen,szóval nem a szájban a fogak vagy nyelv felső részénél.
Gondoltam arra is,hogy oda jobban odatapad a lepedék ezért szagosabb jóval! Vagy az enyhe refluxra.
És elmegyek orvoshoz,mert el! De sokszor van olyan,hogy össze vissza zavarásznak,és közhelyeket puffogtatnak.azért kérdeztem elsőnek itt meg,hogy személyesen érintett e ebbe vki
Utolsó vagyok
Igen, azt is irták már, hogy reflux miatt is lehet. Én nem tapasztaltam még, egyszer volt szájszagom, de akkor fogkövem volt,leszedték, azóta nem is volt. Ismerőseimnek is azért volt szájszaguk mert lyukas foguk volt. Sajnos nem tudok segíteni, orvos majd segít.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!