Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma rakták fel a fogszabályzóma...

Ma rakták fel a fogszabályzómat, viszont egy-két dolgot elfelejtettem megkérdezni és hát azért a pár kérdésért nem akarok most telefonálgatni. Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Azért lett fogszabályzóm(csak felül),mert a bal szemfogam kiskorom óta eléggé előre állt a többihez képest és egyértelműen egy idő után zavart. Mint kiderült,azért állt előrébb,mert egy foggal több volt közvetlen mellette. Ma ezt kis is húzták (hogy legyen hely a szemfognak) és felhelyezték a fogszabályzót. Az első kérdésem,hogy ez már most húz,tehát már most szépen lassan megy vissza a szemfogam a helyére? Vagy 2 hónap múlva (amikorra adtak időpontot) fogják "aktiválni" és csak azután fog igazodni a szemfog?

2017. nov. 14. 14:27
 1/9 anonim válasza:
már húz, nekem szombaton rakták fel és recseg ropog mozgolódik :)
2017. nov. 14. 14:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Na ezt jó hallani. :) Csak mert én meg még nem érzek semmit.
2017. nov. 14. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Már kezdi húzni. Viszont éna fogorvos helyében vártam volna míg begyógyul a seb.

Nekem anno két fogat kellett húzni és addig nem rakta fel amíg nem gyógyult meg.

2017. nov. 14. 15:00
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat. Én nem bánom,hogy nem várt,legalább így hamarabb megkezdte a fogszabályzó a "munkáját" :D

Még annyi kérdésem lenne,hogy csak úgy körülbelül mennyi idő,amíg olyannyira a helyére húzza a szemfogat,hogy már alig látszódjon a rés?

2017. nov. 14. 15:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem közel egy év volt, mire egy fognyi helyet visszament a szemfogam. Az az egyik legnehezebben mozgatható, ugyanis a leghosszabb gyökerű fog.
2017. nov. 14. 16:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Ohh,értem...hát csak eltelik majd valahogy :D
2017. nov. 14. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezt sose lehet tudni. Egyènfüggő.Meg talán orvosfüggő is.

Tesómnak 5 èvig volt fogszabija, nekem csak 2. Mind2knek a szentivánéji miatt. Mondjuk az kicsit bonyolultabb volt.

2017. nov. 15. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Szemfoga* miatt
2017. nov. 15. 10:34
 9/9 Fejes Atika válasza:
Szia nekem azért lett mert távol állnak a fogaim és most 4 napja rakták fel én alig húz csak 3 fogamat húzza és nem fáj.
2017. nov. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!