Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha egy koronát szeretnék,...

Ha egy koronát szeretnék, hogy esztétikailag okés legyen a mosolyom, az mennyi pénz?

Figyelt kérdés
A "nyuszifogamat", az elsőt igazíttatnám, illetve nem, hanem az amellettit, hogy kettő legyen a nyuszifogból. Ez mehet valamilyen kártyára, amikre pl pénz megy gyógyszerre, vagy bármi értitek?

2017. nov. 10. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha szépet akarsz akkor cirkónium koronát válassz. Nekem 45ezer volt 1db, de nagyon eredeti. Vannak amúgy 15ezertől asszem koronák.
2017. nov. 10. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ertek hozza es felek elmenni es tudakozodni, ha magas arat mondanak, oriasit csalodok, es egyszeruen nem merek. Ennyiert te magan doktornal csinaltad? Illetve meg anno mondta a doki, hogy szinben nehez eltalalni.. de nagyon meg akarom csinalni, borzalmasan vagyom mar egy igazi, szep mosolyra, mert nem birom, semmi baj a kinezetemmmel, edzettem, mindent megtettem magamert, es itt van a baj mindig.
2017. nov. 10. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért félsz attól ami meg sem történt? Majd ráérsz utána félni :) Magán doki és sztk-s doki is ugyanolyan árat mondott. Mindegy hova mész. A színt pedig el lehet találni nem olyan nehéz az. Keress egy talpraesettebb orvost, vagy fogtechnikust. Van műanyag korona ami ronda sárga, van a porcelán ami már jobban néz ki de kicsit mű, a cirkónium a legjobb. Strapabíróbb is a többinél. Mindenképp megéri, nem rábeszélni akarlak, csak saját tapasztalat. Az én mosolyom sokkal szebb lett. Kiidegelt besárgult fogaimra tetettem koronát.
2017. nov. 10. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, persze, meg nem erdemes felni, csak ha nagyon magas arat mondanak, akkor hu, az egyetemkezdesre mar kesz akarok lenni vele, es olyan kenyes tema ez nalam, rengeteg gyonyoru mosoly van.. de most adtal egy loketet, szoval mindenkepp utanajarok mostanaban!:) koszonom szepen
2017. nov. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!