Hogyan érvényesítitek az igazatokat, ha egy fogászati beavatkozás enyhén szólva nem a legjobban sikerült?
Akkor erre elmesélem az én történetemet röviden!
TB alapú SZTK rendelésre érkezte azzal a panasszal, hogy a hátsó rágófogamon van egy kisebb lyuk, de nem érzékeny, csak nagyon zavart már a mindig beszorult ételdarab. Doki egyből nézte, azt mondja a fog már el van hallva, ezért nem érzek fájdalmat: kihúzza vagy gyökérkezelés + korona! Mondom neki, ember: nincs panaszom vele, nem fáj, miért kéne kihúzni???
Aztán kinyögte, hogy rágófogba sok tömőanyag kell, meg annak a gyökérkezelése TB által (!) is 30.000 Ft + korona szintén harminc, azaz 60.000 Ft-ért tudja megmenteni az amúgy is halott fogamat.... Ez gazdaságilag a dokinak jó csak, nekem nem! Tájékozódva vázoltam a dokinak, hogy nem kérek se koronát se gyökérkezelést (minek gyökérkezelni az elhalt fogat?! pff...), tömje be egyszerúen és viszlát.
Megtörtént a tömés, dokinak nem tetszett, hogy mondtam neki a TB által finanszírozott dolgokat... Sajnos pénzéhes az összes fogorvos, 10 emberből 11-et megpróbálnak átveri, de csak 8-at sikerül.
Számlát persze nem adnak!!! Itt tart jelenleg az egészségügy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!