Szerintetek megéri az áldozatot?
Figyelt kérdés
Most szeretnék fogszabályozót csináltatni,de az orvos azt mondta,hogy ahhoz,hogy szépen helyre tudja hozni az amúgy szörnyen kusza fogaimat,4fogat ki kel húzni.annyira szeretnék végre szép mosolyt...én úgy érzem,hogy megéri, de kíváncsi vagyok,hogy mások mit tennének!2010. máj. 30. 14:00
1/5 anonim 

válasza:

Hát a mosolyod egy életre szól. Ha annyira kusza, én megtenném.
2/5 anonim 

válasza:

ha kicsi az állkapcsod, akkor mindenképp ki kell húzni. simán vállalnám.
3/5 anonim válasza:
Én is csak megerősíteni tudlak, tényleg vannak esetek, amikor ez is elengedhetetlen a fogszabályzáshoz...
4/5 A kérdező kommentje:
Közi a megerősítést=)
2010. máj. 30. 15:00
5/5 anonim 

válasza:

Ha "kisimul" a fogsorod, nemcsak a mosolyod lesz szép, hanem könnyebben tudod tisztántartani és így kevésbé fog szuvasodni. Mindenképpen érdemes belevágni. Nekem anno 2 fogamat húzták ki, de a fogszabályzás óta egyetlen fogam sem lyukadt ki (korábban annyira egymás hegyén hátán voltak, hogy folyton kilyukadt valamelyik, akárhogy mostam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!