SZTK szájsebészeten hogy működik a fog/foggyökér eltávolítás?
Nyilván nem kellemes, voltam 2x én is, gyökér és fog eltávolítás miatt. Elérzéstelenítik és speciális fogókkal kiszedik. Alapjában nem vészes, van rutinjuk, igaz én Kecskemétre jártam, ott jó a személyzet.
Szóval halogatni nem érdemes, ha nem tetszik a nyíregyházi, akkor menj Debrecenbe, gondolom ott se pancserek vannak.
Szerintem ami fog- és szájsebészet mindegyikről lehet rosszakat olvasni/hallani és sokszor csak akkor nyitja ki az ember a száját, ha negatívat tapasztal. :) Főleg, hogy sokan félnek. Így igazából mehetsz bármelyik helyre.
Én egyszer voltam a nyíregyházi szájsebészeten bölcsességfog húzáson, mert a körzeti nem merte... Nagyon aranyosak voltak, nyugtattak, megcsinálták a röntgent konkrétan végigmutogatta a fogaimat doktornő mennyire vannak rendben és mit kell róluk tudni. Beadták az érzéstelenítőt és amikor húzták semmit nem éreztem nemigen voltam bent egy percet már írtam alá a papírt.
Egyik barátnőm kapott ott egyszer egy hapsit, aki nem annyira jófej, de hogy milyen munkát végzett rá se volt panasz. Ezek a dolgok történtek 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!