Ismer valaki ebben az országban egy jó és megbízható fogorvost?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem rontja el a tömést hogy gyökérkezelni kelljen, nem rontja el a gyökérkezelést hogy húzni kelljen, szóval a meglévő problémát oldja meg és nem nagyobbat csinál.2017. okt. 20. 20:31
11/13 anonim válasza:
1 es vagyok
Nem tudok rajtad segíteni mert én Harkányban ismerek jó fogorvost és gondolom te az ország másik felén vagy. De van jó fogorvos aki nem akar lehúzni és tönkretenni. Magánorvos amúgy.
12/13 anonim válasza:
Kedves 9
Nem akarlak megbántani de rengeteg rossz fogorvos is van. Sajnos van olyan aki a pénzre hajt és minél többször visszarendel. Megérzi ezt a beteg. Az sztk-s kezelésről meg ne is beszéljünk. Az minden csak nem kezelés mi felénk. Volt olyan hogy az érzéstelenítő hatása rég elment de a németet ugye a magyar elé kell venni mert az komolyan tejel. Na szóval mint mindenben van jó fogorvos és van kevésbé. Megkell keresni a megfelelőt.
13/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy az ember nem tudja mi alapján eldönteni hogy melyik jó és melyik nem. Jó értékelések vannak dögivel, a rosszakat meg úgy néz ki nem vagy csak kevesen írják meg. Pedig azok lennének hasznosak.
2017. okt. 23. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!