Első fogorvosi kezelés?
Nem voltam még fogorvosnál, de most már kezdem észrevenni hogy kezdenek romlani a fogaim sajnos, felületi még csak. Nem fájnak, csak azért gondolom hogy elmegyek, nehogy később nagyobb baj legyen. Csak annyi a baj, hogy félek, hiszen a környezetemben mindenki irtózik tőle, és azt mondja a világ egyik legrosszabb dolga.
Szerintem csak egy kis fúrás meg tömésre lenne szükség.
Ti hogy vagytok ezzel?
21/f
Hát orvoshoz senki sem szeret járni.
Nem kell félni, ha pici a lyuk akkor érzéstelenítő injekció sem kell. De ha félsz adass be érzéstelenítőt. Általában a szuri jobban fáj. Maga a tömés nem.
Nekem múlthéten húzták ki a bölcsesség fogamat,nagyon paráztam. Injekciók jobban fájtak mint a húzás,azt nem is éreztem.
Szerintem a nőgyógyász rosszabb,bár te fiú vagy :D
Én nem irtózok tőle, persze, nem szívesen járok, de ha belegondolok, minden kezelés után mennyivel jobb lesz a közérzetem (pl. fogfájás megoldása, fogkő leszedés, fogpótlás), akkor már megéri azt a kis parát előtte.
Akácfa utcában nagyon jók, korrektek, bár drágábbak, viszont profik és abszolút páciensorientáltak.
Exem ott műttette ki a bölcsességfogát és semmi panasz nem volt, pedig be is gyulladt már előtte.
maszekhez kell menni. ott normalisan kezelnek.
Korzetin kb kataszrofa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!