Nagyon fáj a fogam, sőt az nem kifejezés rá?
Figyelt kérdés
Rettenetesen fáj a fogam és csak holnap reggel tudok fogászatra menni, már bevettem 3 szem algoflexet és most szalicillal kentem már be, a szám belsejét végig marta most egy kicsit enyhűlt a fájdalom, de még mindig fáj, már az ájulás kerülget a fájdalomtól, mit tudok tenni? A szegfűszeg sem használ ?2017. okt. 8. 21:46
1/4 anonim válasza:
Van fogorvosi ügyelet. Én pár éve jártam ott (Budapest Szentkirályi u 40), meglepően felszereltek, felkészültek voltak. Az előző élményem nagyon más volt.
Nem csak Budapesten van ügyelet. Ha ennyire fáj menj el. (ha lehet valaki vigyen, mert nem biztos, hogy ilyen állapotban jó ötlet autót vezetni)
2/4 anonim válasza:
Ügyelet, mert reggelig meghülyít.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Szabolcsban vagyok és itt nincs fogorvosi ügyelet a közelben
2017. okt. 8. 23:21
4/4 anonim válasza:
Tömény langyos sós vízzel öblögess nekem segített!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!