Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezzel mit tudok kezdeni?...

Ezzel mit tudok kezdeni? (gyökérkezelt fog)

Figyelt kérdés
Van egy gyökér kezelt fogam ami túl lett gyökér kezelve. Tehát az gyökércsúcson is túlment és ez kisebb fájdalmat okoz és egy kisebb gyulladás is kialakult ott. A gyökértömést kiszedni lehetetlen. Rezekciót nem akarok. Akkor csak a húzás és a fogpótlás maradt?
2017. okt. 2. 21:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzeteben vagyok,nekem a szájesbész a ki nem kezelt részt a gyökérekzelet fogamon szintén nem akarta azonnal rezekálni,ő is azt kérte várjunk márciusig,ha nem lesz panaszom időközben,akkor márciusban mindenképp készit egy kontroll röntgent,hogy lássuk mi az ábra.Ha nem fáj vagy elvislehető akkor szerintem várd ki türelmesen a dolgok alakulását-a félévet,tudom ez nem egyszerű,de ne gondolkodj sokat rajta.
2017. okt. 7. 23:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tud gyógyulni, mivel a gyökérkezelés túl ment a fogon. :S. És az nem fog visszahúzodni és ez okoz gyulladást. Szóval muszáj rezekálni vagy kihúzni.
2017. okt. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!