Nekem miért ki vehetős fogszabályzó kell?
Elmentünk egy fogorvoshoz és ő ezt a fogszábályzót mutatta
[link] és ilyet is szerettem volna.
De aztán inkább egy másik fogorvost választottunk aki közelebb él. Ő pedig mondta hogy olyan fogszabályzót rendel amit ki lehet venni. De én nem ilyet akartam volna.
Nekem nem nyitja meg egyik linket sem... Mit akartál volna? Állandót?
A levehető annyiból jobb, hogy nem látszik,bármikor kiveheted, nem látja rajtad kívül senki ha úgy akarod. Viszont hátránya is van, dupla annyi idő a kezelés, mert fele annyit használod.
Bizd magad a dokira, ő tudja mi lesz jó,kis elváltozások esetén csak a kivehetőt szokták használni, nincs értelme az állandónak, az csak durvább, komplikáltabb helyzetben jön használatba, amikor már harapást is kell állítani, stb.. Én azt mondom, mindegy melyikkel teszed meg az utat.. Úgy is a cél a lényeg, és az mindkettővel ugyanaz. Magabiztos, szép, rendezett fogsor:))
Üdv, egy 3 éve fogszabályzót hordó lány:)
Tablóképen miért muszáj vicsorogni?
Ha annyira el lenne változva a fogsorod, akkor biztos nem ilyet ajánlottak volna!
Szerintem csak téged zavar. Van akinek kifejezetten jól áll a csálé fog. :D
Egyedi.
Én is utáltam az enyémet, de igazából alig pár embernek tűnt fel, hogy mennyivel jobb lett már a negyede időnél is.
A lényeg, hogy csukott szájjal mosolyogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!