Meddig kell hordani a fogívtágítót?
Egy hónapja van fogszabályzóm és ma rakták fel a fogívtágítót. Ez amit én kaptam, nem állíthatós.
Válaszokat köszönöm!
nyilván ezt nem lehet általánosítani. Inkább a dokit kellett volna megkérdezni, amikor betette.
egyébként 1-2 hét és észre sem fogod venni, hogy bent van a szádban ez a vas.
Nekem állithatós nem egész 1 éve van alul és fellül is meg kívül a fogszabályzó , de amugy ahogy írták 1-2 hét és fel se fog tűnni . Nekem osztálytársaimnak közel félévvel késöbb tűnt fel , hogy fogszabályzós vagyok mert a beszédemen sem vették észre soha és amikor mondtam , hogy fogívtágitó is van a számban aakkor csak néztek , hogy nekik meg , hogy nem tűnt fel amikor velük vagyok napi szinten rengeteg órát . Csak amiatt tűnt fel nekik mert akkor volt ez a gumizós időszak , hogy a két fogsorom egy vonalba huzza elöl .
Doki mondta multkor , hogy még ezzel egy jó ideig együtt kell éljek , de nem bárom amire eléggé fura arcot vágott , hogy én nem bánkódok miatta . Az egész helyzettel tök jól meg békéltem . Ahogy az egyik lány osztálytársunk mondta a gimiben " neked a fogszabályzód a tartozékod " utánna mondta , hogy el se tud képzelni engem már fogszabályzó nélkül .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!