Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha én a fogszabályozóm kicsit...

Ha én a fogszabályozóm kicsit "átalakítottam" azt az orvos észreveszi? Mit fog szólni? Hogy érjem el hogy ne javítsa meg hanem szedje ki? úgyis átalakítom újra.15f

Figyelt kérdés
a fém drótot vágtam el és szedtem ki mert nagyon fájdalmas volt az egész. most megyek a kontrollra majd. ezt tuti észreveszi? még évekig akarta volna hogy fent legyen de nekem elegem lett. Neten olvastam róla hogy mit lehet tenni. és elvágtam. Mit csinál ha meglátja? Vissza teszi? Mert azt nem akarom és úgyis elvágom újra.
2017. szept. 15. 07:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
amúgy leszarom mit akar a doki. szal BUKTA :D
2017. szept. 20. 00:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Par ev mulva majd jossz sirni a felnott parkapcsolatok topikba, hogy "nekem akkor ronda fogsorral soha nem lehet baratnom", "hogy szerezzek baratnot, ha nincs penzem megcsinaltatni a fogamat es ezert nem kellek senkinek", "ha veszek fel hitelt es megcsinaltatom a fogam, akkor vegre szoba allnak velem a lanyok?", stb... ezer meg egy ilyen kerdes van. Hulye vagy fiam.
2017. szept. 20. 11:59
 13/19 A kérdező kommentje:
hahaha ha valaki azt hiszi a fogai miatt nem ismerkednek vele a lányok az egy barom :D egy valamit megtanított nekem a nagypapám és IGAZA van. Borzalmasan ronda, nem ronda fogú, hanem kifejezetten ronda emberek is szép nővel tudnak együtt lenni, minden a duma, a humor és a intellektuson múlik nem pedig a tökéletes fogakon :D
2017. szept. 20. 17:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Fogszabályzós lány vagyok, eszem ágában nem áll egy kerítés fogsorúval akárcsak szóba állni is. Igénytelenség a mai világban,akár allaskeresés, párkapcsolat, bármi. 12 éves hugomnak is fogszabályzója van, soha a büdös életbe nem hallottam állítás után sírni, rinyálni, pedig neki tágítója is van a szájpadlásnál. Szedd össze magad, fiú lennél, 10-12 éved kislányoknak van fogszabályzójuk, és ők kibírják. Ismerősömnek anno nem adatott meg, hogy legyen, nem bírta normálisan tisztítani, ki rohadt mind.Also-felso műfogsort kellett neki csináltatni, most hagyott ott 900 ezret a fogorvosnal. Jól gondold meg mit cselekszel, míg van rá esélyed...
2017. szept. 21. 02:14
 15/19 A kérdező kommentje:
én meg ismerek olyat, aki fogat sem mosott gyak 40 évig és egy darab lyukas foga nem volt 40 éves korára, nemrég volt egy lyukas foga amit kezelni kellett és azóta mos fogat. jah, neki is mondták hogy kellett volna neki fogszabályozó, és a nagybátyámról beszélünk. ez inkább genetikai dolog meg vitamin hogy kinek mennyire bírják a fogai. Megjegyzem én minden nap mosok fogat mert nem bírom sok kortársammal ellentétben a büdöset, és minden nap többször is fürdök mert azt se szeretem ha büdös vagyok. sok iskola társam rém büdös nem törődik ilyenekkel én nekem csak a bajszom nő és azt is borotválom mert igényes vagyok a megjelenésemre. Mellesleg nekem meg te nem kellenél, szóval nincs probléma :) sajnálom a testvéredet hogy ilyenekre kényszerítik és kínozzák őket ilyenekkel. a helyükben kiszedném azokat a számból és az ősök párnájára tenném :D
2017. szept. 21. 10:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

XDDDDD nagy nyomorék vagy te

Nembaj, ahogy írták előttem, fogsz te még majd picsogni, hogy gusztustalan a fogsorod :))) nem kellesz majd senkinek se,hiába vagy annyira igényes (bár nem nagyon vagy az, ha képes vagy a mai világban gacsos foggal lenni) hiába dögös, akármi, amint kinyitod a szád, a lányok rosszul lesznek tőled, és ezt úgy hidd el, hogy én is lány vagyok, és a barátnőim is mind ezen a véleményen vannak :D A mai világban igénytelenségnek számít, és ne haragudj de el nem tudom képzelni milyen személyiséggel rendelkezhetsz ha annyit nem bírsz ki, mint a 12 éves kislányok. Védőnéninél is sírsz majd a védőoltás miatt? Nem akarom csúnya néni,fájni fog?!

Látom el vagy szállva magadtól, mindegy, majd visszább esik ez, mikor nagyobb leszel, és a szórakozóhelyen fizeted a lányok piáját, hogy szóba álljanak veled, de majd pár kör után otthagynak :D

2017. szept. 22. 02:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Csöpög belőled a gyűlölet és a rosszindulat. Se te, se a drágalátos barátnőid nem érdekelnek. Én boldogan élem tovább az életem, nyugodtan gyűlölködj és utálkozz helyettem is. Képzelem milyen lehetsz. Én a továbbiakban nem írok neked vissza, mert nem érdekel a véleményed. Jah, amúgy most hívtam el randira egy lányt és elég könnyen igent mondott :D
2017. szept. 22. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi van azóta veled? :D
okt. 28. 10:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Rájött, hogy hülye volt, most is az, csak más dolgokban.
okt. 28. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!