Ha én a fogszabályozóm kicsit "átalakítottam" azt az orvos észreveszi? Mit fog szólni? Hogy érjem el hogy ne javítsa meg hanem szedje ki? úgyis átalakítom újra.15f
XDDDDD nagy nyomorék vagy te
Nembaj, ahogy írták előttem, fogsz te még majd picsogni, hogy gusztustalan a fogsorod :))) nem kellesz majd senkinek se,hiába vagy annyira igényes (bár nem nagyon vagy az, ha képes vagy a mai világban gacsos foggal lenni) hiába dögös, akármi, amint kinyitod a szád, a lányok rosszul lesznek tőled, és ezt úgy hidd el, hogy én is lány vagyok, és a barátnőim is mind ezen a véleményen vannak :D A mai világban igénytelenségnek számít, és ne haragudj de el nem tudom képzelni milyen személyiséggel rendelkezhetsz ha annyit nem bírsz ki, mint a 12 éves kislányok. Védőnéninél is sírsz majd a védőoltás miatt? Nem akarom csúnya néni,fájni fog?!
Látom el vagy szállva magadtól, mindegy, majd visszább esik ez, mikor nagyobb leszel, és a szórakozóhelyen fizeted a lányok piáját, hogy szóba álljanak veled, de majd pár kör után otthagynak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!