Csapra és koronára váró fog FELE letört, most mire számítsak?
Magánban csináltatom a fogaimat, mert huszonévesen katasztrófa, nem is beszélve arról, hogy lassan 10 éve híddal élek.
Kb. háromnegyed éve göb volt az ínyemen és bő fél éve vették kezelésbe a hozzá tartozó gyulladt, a gyulladástól magától elhalt fogat.
Már kész a gyökértömés, felette a gyógyulást várjuk, a gyökértömés után ideiglenes tömés, majd csap és korona kerül bele.
Ma letört a fél fog (persze egész nap csak puhát ettem... tehát a puhától). Tényleg a fele tört ki.
Eléggé félek, hogy így nem tudja felépíteni, vagy koronát tenni rá vagy hogy nevezik...
Nem hiányozna most egy foghúzás.
Amúgy is izgalmas lesz, gyors időpont is kell és lehetőleg munkaidőm utánra. Mondanom se kell, hogy ma tört ki és ezen a héten voltam szabadságon.
Amúgy foghúzás után mennyi ideig nem lehet sportolni - azért is kérdezem, mert bölcsességfogat mindenképp kell majd?
Én két héttel számolok lelkiekben, már ha nincs felülfertőződés.
Könnyed kocogás, kerékpárral munkába járás, otthon nyújtás és 1-2 tornagyakorlat, 1-2 kg kézisúlyzó használata, amire gondolok.
Félre lett értve az időpont... Hatra odarongyoltam és nyolcra kaptam új időpontot, természetesen nem a saját dokimhoz....
El nem tudom képzelni, most mit tud csinálni illetve mi lesz...
Nagyon ideges vagyok és félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!