Bölcsességfog műtét után normális a 7. napon is a fájdalom?
Egy hete lett kivéve a bölcsességfogam alulról, és olyan pusztulat fájdalmam van hogy megőrülök!!! Az fele arcom azon az oldalon szétszakad. Ha hozzáérek a sebhez nem fáj, szép, ma volt varratszedésem. Mondtam a szájseben hogy fáj,mivel ma volt a varratszedésem, de le se tojtak! A falat kaparom nemsokára!!! Mintha pokoli fogfájásom lenne és azon az oldalon a nyelés is kínzó, pokolian fájdalmas. Volt valakinél ez így? Azt olvastam már nem kellene fájnia, viszont alig bírok nyelni, létezni...
Antibiotikumot is beszedtem.
Volt, nekem 2 hónapig ugyanez, a végére már azt hittem, felkötöm magam. A legerősebb Cataflamot zabáltam, kb fél órát hatott, végén már marokszámra ettem.
Azóta akkor lássak fogorvost megint, amikor pofozok egyet épp.
Inkább rohadjon ki az összes fogam.
Hát akkor menj el szájsebészhez, hogy mossa át alaposan, mert valami begyulladt - vagy a mellette lévő fog.
Nekem két hete volt, és első két napnyi enyhe nyilallást leszámítva hálisten (lekopogom) semmi bajom :)
Barátnőm két hónapig szenvedett vele, ő is napi 3 cataflamon élt.
Szívás, pedig ugyanolyan műtétünk volt, csak én magándokinál csináltattam, ő meg nem. :(
Írtam hogy ma voltam szájsebészeten és lesz*rták. Nincs pénzem magán úton elmenni. Most iszom a flektor port miután most jól kibőgtem magam. Kevesebb szarabb dolog van a nemtörődöm orvosoknál és a fog/nyelési fájdalomnál.
Pedig a "műtét" egyszerűen tök hamar megvolt, utánavaló napokba sem fájt ennyire, két napja kezdett el. Nem is a helye fáj, de olyan erős a fájdalom hogy azt se tudom megmondani hogy a mellette lévő-e.
Köszönöm a válaszokat!
Nem szeretnék orvoshoz menni, újra csalódni. Egyenlőre fájdalomcsillapítózok meg vitaminok.. várok 2 hetet, ha akkor is fájni fog nem foghatják a sebre!
Akkor ne menj, de ha gyulladásban van, akkor meg fogod szívni.
De igazad van, maradj otthon, végülis csak az egészségedről vn szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!