Mit tegyek? A bölcsességfogam kikéne húzni. Magasan funkc. autista vagyok. Nem lehet leszedálni, és nem bírom ha hozzám érnek. Allergiás vagy 2 érzéstelenítőre is. Gyomor tökrözésemkor mélyaltatni kellett.
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Nem szeretznék semmiféle altatást. félek tőle nagyon, ráadásul a fogorvos hallani sem akar ilyenről. Viszont máshogy meg nem bírom ki a kezelést. Gyerekként akartak fogszabályozót,de azt sem lehetett kivitelezni... Szedéló szerek semmit nem használnak, 2 mg xanax és éberebb vagyok mint voltam. mélyaltatásnál 3x os adag kell. a lidocanra és a Ultracain érzékeny vagyok. Szívdobogást okoz. Mit tegyek???2017. aug. 26. 17:33
11/13 anonim válasza:
hát akkor keress fel klinikákat és kérdezd meg mit tudnak veled tenni.
12/13 anonim válasza:
van egy csomó fogorvos aki hipnozissal is foglalkozik akikhez én járok pl kelemendental.
Tudom sokan azt hiszik hogy bohockodás de erről most ne vitázzunk. az agykontrol létező jelenség..na most egy próbát szerintem megér ha felveszed velük a kapcsolatot esetleg morichdentalnal is van hipnozissal de nem vagyok benne biztos..stb.
13/13 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__842684..
azulth666 kommentjeit olvasd el, de csak azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!