Kavics Dentálról vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogszabályoztatni ott, dr. Arendt Ágnes a fogszabályozó szakorvos, járt már valaki nála? Nem túl sok véleményt találtam róla google keresés után.2017. aug. 22. 13:45
1/2 anonim válasza:
Hali! Én hozzá járok, és nagyon NEM ajánlom. Elég arrogáns, néha csap-vág, semmit nem mond, mit fog csinálni a szádban, aztán meg letol, hogy miért nem azt csináltad, amit gondold.... Csodálom, hogy gyerekekkel is hagyják foglalkozni, én a gyerekemet biztos nem engedném, hogy kezelje.
2/2 anonim válasza:
Szia! Igaz, több mint egy eves a kerdesed, viszont en 2,5 eves tapasztalatbol irok.
Rettenetes felelmem volt a fogaszattal/fogszabalyzassal kapcsolatban, amit a doktorno teljesen feltudott oldani bennem. Minden egyes konzultacionkon lepesrol lepesre elmond mindent, rettentoen ovatos, meggondolt. Ebbol a 2,5 evbol 2,2 evet nem a Kavics Denalban kezelt, hanem a Heim Pál gyerekfogaszaton. Akkoris mindig mellettem allt, biztatott, pedig soha nem “boritekoltunk”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!