Milyen egy bölcsességfog műtét?
Nekem nem a bölcsességfogaimat szedték ki, hanem két másik fogamat, ami gyulladt volt, nekem is darabokban jött ki. 80 percig ültem a székben, 5 szuri kellett. Én a Szentkirályi utcában voltam. Múlt héten meg egy másik fogamat húzták ugyanott, az nem volt ilyen vészes. Azt is egy nagyon rendes, képzett doktornő húzta ki. Jövő héten is megyek még (varratszedés, lehet, hogy újabb húzás).
Az ellátással nem volt gond, nagy feladat volt, megizzasztottam őket, de emberileg nagyon rendesek, megértőek voltak, többször hagytak pihenni, még borogatást is hoztak. Gondolom, a Mária utcában is hasonló a helyzet.
Kitartást, remélhetőleg neked nem kell majd annyi szurit adni. Túl leszel rajta, ki lehet bírni, utána fáj még pár napig, de vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is.
Nem érzel belőle semmit, és ha jól dolgoztak, akkor utána sem igazán.
Nekem nem volt szájzáram, csak minimális, tompa fájdalom 2 napig.
A negyedik napot kezdem, a seb lassan beforr.
Annyi, hogy mosom a fogam naponta 2-3x, kímélem és el"szopogatok" egy-egy torokfertőtlenítő-tablettát néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!