Volt valakinek lézeres gyökércsúcs resectioja?
Figyelt kérdés
Kb 15 éve volt már egy 'rendes' műtéttel, nem vagyok egy rinyálós fajta, de azt hittem ott maradok... Most sajnos ismét erre van szükség, (ráadásul közvetlenül a régi mellett - akkor az egyik felső 1-es, most a 2-esnél van a gond)
Ha volt már ilyen lézeres beavatkozása valakinek leírná a tapasztalatait és hogy kit ajánlana vagy pont kit nem ajánlana erre?
2017. aug. 18. 13:53
1/1 anonim válasza:
Szia, még nem volt,de nekem is kellett volna mennem(hagyományos rezekcióra), de mivel tünetmentes a fog a szájsebész azt mondta csak akkor avatkozik be ha fájni fog, vagy ha a féléves kontroll röntgen nem lesz rendben.Milyenek a tapazstalataid konkrétan ezzel kapcsolatban?Úgy tudom teljes érzéstelenitéssel végzik a mütétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!