Mennyibe kerülhet a legolcsóbb fogpótlás?
Figyelt kérdés
Sajnos alul nagyon kevés fogam van és azt mondták,hogy fogpótlással lehetne rajta segíteni. Összesen alul 8 db fogam van nemrég kihúztak egyet meg a bal oldalon is van még egy törött fogam amit szintén ki kell húzatni. Az első fogaim meg elég görbén állnak nem egyenesek. Szeretném megcsináltatni őket minél előbb csak nem tudom most mennyibe kerül egy fogpótlás. Sztk alapon nem lehet olcsóbb?2017. aug. 18. 12:35
1/3 anonim válasza:
A fogpótlásért mindig fizetni kell, egy fog is több 10.000. Sajnos nekem is pótolni kell majd, nem is egyet.
2/3 anonim válasza:
Én most csináltatom a fogaimat. Egy pót fog 20.000 től kezdődik, a porcelán valamivel drágább, mint a műanyag. Az sztk nem támogatja. Én úgy csináltam, hogy az sztkban húzattam és tömettem amit kellett, és kerestem fogtechnikust, aki jó árban elkészíti a pótlást. Azt vittem a fogorvoshoz, aki szépen berakja (ezt meg kell beszélni a dokival, mert nem mindegyik megy bele a "külsős fogcsináltatásba").
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem alulra kéne pár db fog szóval nem csak egy sajna de ezt még a fogorvossal kell megbeszélnem. Azt mondta először csináltassam meg a rosszakat utána jöhet a szépítés. De fogpótlást javasolt. Csak kívancsi voltam mennyibe kerülhet nekem a legolcsóbb is megfelel.
2017. aug. 19. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!