Valahonnan lehet igényelni rá támogatást?
Az a helyzet, hogy nagyon rossz állapotban vannak a fogaim, de egyszerűen nem tudok kifizetni értük több százezer forintot. Van kapásból kettő, amit húzni kéne, ezeket utána pótolni, töméscsere, fogszabályzó, stb. Az emberek előtt már beszélni sem merek, annyira szégyellem a fogaimat :(
Van lehetőség valamilyen támogatást igényelni ezekre?
Nincs...
Kezd el apránként.. nem kell egyszerre.... van aki évekig jár fogorvoshoz.. ráadásul a húzás ingyen van...a fogszabályzó meg nem mnidne esetben létszükséglet....
Sajnos ismerős helyzet. Én is elhatároztam, hogy rendbe hozatom a fogaimat. Múlt héten húztak egyet, ma meg kettőt (ez nagyon durva volt, de nem akarom részletezni).
Talán még egyet húzni kell, de ezt majd a doki mondja meg. Utána járnom kell még kezelésekre, nekem is több hónap lesz, a pótlásról nem is beszélve. Erre nekem is gyűjtögetnem kell majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!