Bölcsesség fog húzása faj?
A bal felső bölcsességfogam lyukas, már az inyemet is érzem akkor a lyuk. Letört belőle egy darab azért akkora.
Betömetni nem akarom, mert úgyis tovább romlana, hiába mosom.
Nincs begyulladva, nem faj. Annyi, hogy nem tudok a bal oldalon rágni mert kellemetlen ha nyomja az étel.
Maganorvoshoz járok, viszont nagyon felek!!!!!!
Húzás közben tényleg nem faj? Hónapok óta tologatom a félelem miatt, de mostmár tényleg ki kellene huzatnom amíg el nem kezd fájni vagy valami.
Nem faj? Vagy hogy kell elképzelni? Annyira felek tőle!!! :(
Én holnap megyek kihúzatni, mert már piszok kellemetlen, ha ráharapok.
Remélem, kihúzza, én is tologattam, de most jutottam el, hogy akkor orvos.
Holnapra kaptam időpontot, pedig a párom ma direkt azért maradt itthon, hogy ne egyedül kelljen mennem :)
Szívás.
De holnap előbb eljön melóból, ha tud.
A pozitívum, hogy helyben leszek, három perc séta és hazaérek - meg már kiszedném én magam is, ma véletlen ráharaptam és konkrétan elsírtam magam úgy fájt.
Na, túléltem.
Semmi extra nem volt, az érzéstelenítőt nem éreztem, csak egy helyütt, de az röpke pillanat volt.
Aztán nekiestek hárman :D, hát jó 20 perc volt, mire kiszedte, mert ragaszkodott.
Egy helyütt igencsak kellemetlen volt, az fájt rendesen, de annyi volt az egész, és az is 2-3x tíz másodperc, mikor azt agyusztálta. Egyébként semmit nem éreztem, csak hallottam, ahogy ropog.
A végén valami izével is befújták, meg öblítették és most tök jó mandulaíz van a számban ;)
Közben kezd kimenni az érzéstelenítő, és egyre inkább lüktet, meg olyan "üres", de nem fájdalmas, inkább kellemetlennek mondanám, és főleg azon a részen, ahol olyan nehezen jött ki.
Kaptam gyógyszert, szedjem pár napig 3x, hogy ne gyulladjon be, meg jegeljem.
A vicc, hogy holnap mennem kell a hivatalba ügyet intézni, remélem, nem dagad duplájára, mert akkor azt fogják hinni, ver a kedvesem :D
Aki ma is szabadnapot vett ki és elkísért <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!