Fáj a fogszabályzó feltétel? Illetve hogyan zajlik a dolog?
Szia
Nekem egy fél éve van kb. fent, a feltétel egyáltalán nem fáj, adnak egy szájterpeszt amivel ugye kitágítják a szádat. Inkább azt mondanám hogy kellemetlen érzés mert adnak egy nyálelszívót is, ami miatt elég nehezen tudsz majd nyelni de azért nyilvan tudsz. Szóval igazáb a fájdalom miatt ne aggódj😆
Én a menetét nem tudom leírni mert nem igazán figyeltem meg kérdezősködtem. Utána max 2-3 napig fájni fog kicsit vagy nagyon. Ez igazából ember függő, én pl első nap éreztem kb. 1-2 óráig hogy fájni utána már rendesen ettem. Ha mész állításokra, húzásokra akkir ugyan így lesz hogy pár napig fájni fog de kibírható😄 És ahogy mondtak már sokan kibírták akkor te is kifogod.
15/L
Köszi szépen a leírást első válaszoló:)
Második válaszoló, köszönöm, utánanézek :)
Köszönöm a részletes leírást, utolsó, úgy volt ahogy írtad. :D Amikor fölrakták, én is csodálkoztam hogy akkor most kivétel vagyok, hogy csak nekem nem fáj?.. aztán pár óra múlva egyre jobban kezdett feszíteni. Maga a fájdalom nem lenne akkora gond, viszont nagyon nagyon idegesít, főleg a gyűrűk, a számat egyszerűen nem tudom elhelyezni egy kényelmes állapotba. Salátát vacsoráztunk viszont csak szenvedtem az asztalnál, a kenyeret alig bírtam megenni, a főtt tojást is csak szopogattam. Pedig majdnem éhen haltam.
A procedura a dokinál egyébként nem volt vészes. Egy óra volt az egész, nagyon hamar eltelt az idô. Kifeszítették a számat, megtisztították a szám, leszítvák a nyálat, majd lassacskán fölrakták a breketteket, majd belevezették a drótot. A gyűrűt pontosan nem tudom hogy ez után vagy előtte rakták fel, azt tudom hogy ez az egyetlen dolog iszonyúan fájdalmas volt :D de hamar túlestem rajta. Aztán választhattam színt a gumicskáknak és nagyjából véget is ért a procedúra. Ijesztőbbre számítottam de szerinfem viszonylag simán ment:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!